Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Αρκάς crossover

Νομίζατε οτι μόνο η DC και η Marvel μπορούν να κάνουν crossover ?

 Crossover ονομάζεται η πρακτική όπου ένας ήρωας μιας εταιρείας εμφανίζεται ως guest star στη σειρά κάποιου άλλου, π.χ ο Batman στο τεύχος της σειράς Batman Adventures #3.874 τα βρίσκει σκούρα με κάποιον αντίπαλό του, και ΤΣΟΥΠ ! εμφανίζεται ο Superman, κάνει τους κακούς αβγοτάραχο και εξαφανίζεται πάλι. Η τακτική αυτή παρατηρείται κυρίως στα υπερηρωικά comics, και σπανιότερα σε άλλα είδη, ως μέσο τόνωσης του ενδιαφέροντος του κοινού.

Μάλιστα, την έχει χρησιμοποιήσει και ο εθνικός μας ήρωας των comics, Αρκάς, στο 2ο αλμπουμάκι της φοβερής σειράς του "Καστράτο", "Όσο πατάει η γάτα" (1998). Στη γνωστή σειρά, όπου η σεξομανής και σαρκαστική γάτα Λουκρητία ταλαιπωρεί τον ευνουχισμένο, χοντρό και αγαθό γάτο Καστράτο, κάνει ένα μικρό πέρασμα το μικρό σπουργίτι απο την άλλη γνωστή και επιτυχημένη σειρά του Αρκά "Χαμηλές Πτήσεις". Το ανυπόφορο σπουργιτάκι αφήνει για λίγο ήσυχο τον ταλαίπωρο πατέρα του, και ανοίγει φτερά για να κοροϊδέψει κάποιον άλλο (μαντέψτε ποιόν). Απολαύστε !

 (Το crossover είναι η 2η και η 3η εικόνα, αλλά έβαλα και τις 1 και 4 για να είναι ολοκληρωμένη η ιστορία με τον βασιλικό)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου