Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ένα κομιξάδικο κλείνει, ένα άλλο ανοίγει

Ας αρχίσουμε από τα δυσάρεστα, για να μας μείνει μία ευχάριστη γεύση στο τέλος. Σύμφωνοι ? Πάμε.

Κλείνει το Jemma της Καλλιθέας στα τέλη Δεκεμβρίου

Είναι σίγουρα δυσάρεστο να κλείνει ένα μαγαζί comics, και μάλιστα ένα τόσο καλό μαγαζί όσο το Jemma. Φυσικά, το κεντρικό κατάστημα του Πειραιά παραμένει ανοικτό και ακμαίο, και θα αναλάβει και τις δοσοληψίες των συνδρομητών του υποκαταστήματος της Καλλιθέας (όσων το επιθυμούν φυσικά). Περισσότερες πληροφορίες (και ανακούφιση από το στενόχωρο νέο) μας παρέχει το όμορφο μονοσέλιδο comic του πολύ ταλαντούχου Tasmar (Τάσος Μαραγκός), με πρωταγωνιστή φυσικά τον Μάκη !

Πολύ ενδιαφέρον νέο αποτελεί το Bazaar που ανακοινώνει το κατάστημα, με γενναίες εκπτώσεις της τάξεως του 70% ! Από 15 Νοεμβρίου λοιπόν, κάντε λίγη οικονομία από το super market, για να τα φάμε σε comics (εγώ σίγουρα θα το κάνω) !


Αυτά λοιπόν ήταν τα δυσάρεστα. Κρίμα !
Αλλά... για να look και την bright side of life (όπως λένε και οι θεοί Monty Pythons)...

Το κέντρο της Αθήνας απέκτησε καινούριο κομιξάδικο. Και το όνομα αυτού : Comicstrip


Το κέντρο της Αθήνας απέκτησε και πέμπτο κομιξάδικο (μετά τα Tilt, Solaris, Comicon και Relax your soul - μετράω μόνο τα μαγαζιά που έχουν αποκλειστικά comics) ! Τα κορίτσια του παλιού Comicon ανοίξαν το Comicstrip Bookstore, το οποίο βρίσκεται στη γωνία Σόλωνος 125 και Θεμιστοκλέους (δηλαδή πολύ κοντά στο Comicon). Τα επίσημα εγκαίνια του μαγαζιού έγιναν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στη 1 το μεσημέρι (δυστυχώς, έλειπα).

Φυσικά, πρόλαβα και το επισκέφτηκα, και έγινα και ένας από τους πρώτους πελάτες. Η Μυρτώ είναι ευγενέστατη, και πολύ πρόθυμη να εξυπηρετήσει. Αν περνάτε από τη γειτονιά, τσεκάρετέ το. Όσο περισσότερα κομιξάδικα, τόσο το καλύτερο !

Καλή αρχή λοιπόν κορίτσια, και καλές δουλειές !



Comicstrip.gr

4 σχόλια:

  1. κλεινει;οχιιιιιι!
    μενω μοσχατο και με βολευε παρα πολυ!
    κριμα, τουλαχιστον θα εχουμε του πειραια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ό,τι προλάβουμε τώρα Βάσω μου ! Από 15 Νοεμβρίου εγώ στάνταρ θα κάνω τις επισκέψεις μου. Όχι τίποτε άλλο, για να ξαλαφρώσω λίγο το βάρος από αυτά που θα έχουν να μεταφέρουν στο κεντρικό του Πειραιά. Και να γλιτώσω κανένα φράγκο εννοείται. Κρίμα πάντως, ναι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ε και γω θα παω... να τα νοηθησουμε τα παιδια στη μετακομιση χαχαχαχα!
      κατσε να δουμε και τι λεφτα θα παιζουν και τοτε...

      Διαγραφή
    2. Εννοείται να βοηθήσουμε ! Τόσες κούτες θα έχουν να μεταφέρουν τα παιδιά. Ε, και ξέρεις, αν "κατά λάθος" μας ξεμείνει και καμία κούτα με graphic novels, τα σφάλματα ανθρώπινα είναι. Τί να κάνουμε, θα την κρατήσουμε.

      Διαγραφή